کلایمر جایگزین داربست

امروزه با پیشرفت سریع تکنولوژی، فناوری های جدید جایگزین ابزارهای سنتی میشوند. ابزار داربست فلزی که از آن در زمان ساخت سازه های بلند استفاده میکردند. دیگر در پروژه های بسیار بزرگ که هم از لحاظ ارتفاع و هم از لحاظ سرعت انجام کار به ابزارهای سریع تری نیاز دارند، کارآمد نیست. بدین ترتیب دستگاه کلایمر جایگزین داربست شده است. دستگاه بالابر ساختمان که در ايران تحت نام كلايمر شناخته میشود در واقع نوعی از تجهيزات دسترسی به فضای محیطی ساختمان‌ های بلندمرتبه، سدها، پل ها، سيلوها، مخازن نفت و … است. در این قبیل سازه‌ ها و نیز سازه ‌هایی که در کل امكان دسترسی به نمای آنها دشوار است از خرید کلایمر جایگزین داربست بمنظور تعمير و نگهداری، نظافت، نقاشی، نصب كامپوزيت پنل و بطوركلی در ساختمان سازی، بازسازی و نماسازی استفاده میشود.

اجاره کلایمر در کرمانشاه

با توجه به اینکه خرید کلایمر میتواند برای برخی کارفرمایان هزینه بر باشد، شرکت جهان کلایمر امکان اجاره کلایمر را به وجود آورده است. شرکت ما با ارائه بهترین خدمات اجاره و فروش کلایمر توانسته بیشترین میزان رضایت مشتریان را داشته باشد.

معایب داربست

سقوط از ارتفاع

زمانیکه کارگران بر روی داربست به سمت بالا یا پایین حرکت میکنند و یا در مکان هایی که دارای حفاظ مناسبی نیستند، امکان سقوط وجود دارد.

سقوط اشیا بر روی سر افراد

برای جلوگیری از این اتفاق، افرادی که روی داربست کار میکنند حتما باید از کلاه ایمنی استفاده کنند.

خطر برق گرفتگی

ممکن است داربست در کنار سیم های برق یا محلی که خطر برق گرفتگی در آن زیاد است، نصب گردد. در این صورت باید اقدامات لازم برای جلوگیری از برق گرفتگی انجام شود. این اقدامات میتوانند از جمله رعایت فاصله استاندارد و مناسب از خطوط و تجهیزات انتقال برق میباشند.

ریزش داربست

مهم ترین اقدام برای جلوگیری از خطر ریزش و سقوط داربست، استفاده از مصالح مناسب میباشد. لوله های داربست را بصورت صحیح و محکم ببندید و حتما از مهار استفاده کنید. محلی که برای نصب داربست استفاده میکنید باید حتما محکم باشد. همچنین باید داربست را به سازه اصلی که ساختمان است، بسته شود .

هزینه بالا نصب و نگهداری داربست

به تجربه ثابت شده که نصب داربست به هیچ وجه صرفه اقتصادی ندارد. زیرا پروژه های ساختمانی در بیشتر مواقع امکان تمدید مهلت تحویل را دارند که ممکن است به دلایل مختلفی از جمله کمبود بودجه باشد. پس طول مدت اجاره داربست زیاد میشود و در نتیجه هزینه بیشتری را متحمل میشوید .

مزایای کلایمر

در استفاده از کلایمر هزینه و خطرات جانی برای افراد کاهش چشمگیری دارد و سرعت انجام کار بسیار زیادتر میشود.

  • کلایمر دسترسی مطمئن و آسان را به محل انجام کار فراهم میکند.

  • کلایمر بدون محدودیت ارتفاع میتواند عمل نماسازی را بسیار آسان کند.

  • کلایمر عامل تسریع در پیشرفت کار و جابجایی آسان تجهیزات میباشد.

  • کلایمر قابلیت شکل پذیری برای استفاده در هرنوع نمای ساختمان را دارا میباشد.

  • جابجایی پرسنل و تجهیزات به محل مورد نظر را با استفاده از کلایمر میتوان آسان کرد.

  • کلایمر دسترسی به ارتفاعات بلند ساختمان را آسان میکند.

  • نصب و مونتاژ کلایمر و باز کردن و دمونتاژ کلایمر بسیار سریعتر از داربست میباشد.

انواع طراحی کلایمر

 

طراحی کلایمر عمدتاً با در نظر گرفتن نوع کاربری، ظرفیت کاری و ضریب امنیت در انواع و طرح های مختلف انجام میشود. از منظر طراحی کلایمر را میتوان به سه دسته کلی نفربر، حامل مصالح و تجهیزات و سکوی اجرای عملیات تقسیم بندی کرد. کلایمر اغلب دارای سبدی مخصوص به طول متغیر است که حجم و گنجایش سبد از دیگر پارامترهای طراحی است.

در طراحی کلایمر از انواع مختلف سیستم امنیتی مانند ترمز پاراشوت- ترمز کمانی- ترمز لنتی استفاده می‌شود که در مواقع اضطراری از سقوط دستگاه جلوگیری می‌نمایند.

امنیت

علاوه بر سیستم های مختلف امنیتی که بر روی عملکرد کابل اصلی دستگاه تاثیر می گذارند، کابل امنیتی مستقل دیگری نیز در دستگاه استفاده شده است. که توسط یک سیستم ترمز موازی در مواقع اضطراری که سیستم های امنیتی موجود عمل ننمایند وارد عمل شده و کل مجموعه را قفل می‌کند. عملکرد دیگر سیستم توقف امنیتی کلایمر متناسب با افزایش وزن سازه و ملحقات آن افزایش می یابد و با فشردگی سیم بکسل باعث افزایش ضریب ایمنی دستگاه میشود. معمولا کلایمرها به صورت مدولار طراحی و ساخته میشوند و نتیجتاً، اغلب قسمت های دستگاه توسط پیچ و مهره بهم متصل میشوند. سهولت نصب و راه اندازی، حمل و نقل سریع، قابلیت مونتاژ و دمونتاژ راحت عمده ترین مزیت کلایمر نسبت به دیگر سیستم های دسترسی، از قبیل داربست است.

امتیاز شما به این مقاله